A legjobbtesztek.hu számtalan órát tölt kutatással, hogy segítsen Önnek vásárlás során megtalálni a legjobb termékeket. Az itt található összes termék a csapatunk által, függetlenül kerül kiválasztásra. Amennyiben Ön a feltöltött tartalmainkban található linkeken keresztül vásárol, azáltal mi némi jutalékot kereshetünk, így támogatva munkánkat.

A legjobb okosórák 2024

Ha a fitnesz, az egészség és a kapcsolat szempontjából a legjobb okosórát keresi, összeállítottuk az Ön számára legjobb választási lehetőségek listáját. Íme a piacon található 5 legjobb okosóra.

Értékelés

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

Előnyök

 • Due to its integration with the automatic sleep application, it is an excellent aid for sleep.
 • It charges quickly and has a long battery life.
 • It supports various applications and software.
 • Available in several colors.

Hátrányok

 • The simple strap causes a lot of sweating on the hands, which can cause rashes.
 • Not available with titanium cover.

Értékelés

Az Apple Watch Series 6 az egyik legjobb okosóra a piacon. Ez a kütyü olyan pulzusmérő funkcióval rendelkezik, amely figyeli a szívritmust, és javaslatokat ad, hogy mikor kell orvoshoz fordulni.


Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro

Előnyök

 • Tartós akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy napokig használja futás és zenehallgatás közben.
 • A Fitbit ionic-kal összehasonlítva a GPS helymeghatározása pontosabb egy azonos útvonalon.
 • Ez az óra kiváló minőségű, és jól is néz ki.
 • A termék alkalmas sporttevékenységekre és alkalmi használatra.

Hátrányok

 • A Huawei ökoszisztémája erősen korlátozott. Nem tud csatlakozni olyan érzékelőkhöz, amelyek nem Huawei márkájúak.
 • A legtöbb népszerű alkalmazás, például a Strava, nem oszt meg adatokat ezzel az órával.

Értékelés

A Huawei Watch GT2 Pro egy fantasztikus középkategóriás okosóra, amely kiegészíti az Ön személyiségét. Az oxigéntelítettség mérésére szolgáló figyelővel rendelkezik, amely edzés közben érzékeli a vér oxigénszintjét.


Xiaomi Amazfit GTS

Xiaomi Amazfit GTS

Előnyök

 • Stabil és sima gumi pánttal rendelkezik
 • Az óra könnyű és egyszerűen hordható a csuklón.
 • Az óra nagyszerű kijelzővel rendelkezik, ami magában is remek látványosság.
 • Lenyűgöző és vonzó megjelenéssel rendelkezik.
 • Egyszerűen beállítható, és az üzenet pontosan mutatkozik meg.

Hátrányok

 • A sportmódok kissé ügyetlenül kezelhetők.
 • A program nem teszi lehetővé a kütyü teljes kihasználását.

Értékelés

Az Amazfit GTS egy nagyon jó okosóra, amely optikai pulzusmérő funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a valós idejű lépésszámlálást, az egész napos pulzusmérést, az elégetett kalóriák, az alvási minőség és az alvási szokások nyomon követését. Ez az okos óra olcsón megvásárolható.

Ár ellenőrzése


Samsung Galaxy Watch Active 2

Samsung Galaxy Watch Active 2

Előnyök

 • Hosszú akkumulátor élettartam jellemzi.
 • Vékonyabb és karcsúbb kialakítású, ami hasznosabbá és alkalmazkodóbbá teszi.
 • Kellemes a csuklón viselni.
 • A GPS-je ugyanolyan pontos, mint a telefoné.

Hátrányok

 • A hangsegéd funkció nem mindig működik.
 • A hosszabb akkumulátor élettartamért cserébe az energiatakarékos beállítások kikapcsolnak bizonyos funkciókat.

Értékelés

A Samsung Galaxy Watch Active 2 1,2 hüvelykes 360 x 360 kijelzővel rendelkezik, amely világos és nagyszerű megjelenésű, így ez a legvonzóbb eszköz a piacon. Szilikon pánttal rendelkezik, amely kényelmes viseletet biztosít.

Ár ellenőrzése


Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945

Előnyök

 • Hasznos és fantasztikus eszköz bármilyen fitnesz tevékenység során.
 • Sok funkcióval rendelkezik, és rendkívüli mértékben konfigurálható.
 • Egyszerűen beállítható csupán az iPhone és a wifi használatával.
 • Kiváló minőségű anyagokból készült, kényelmes pántokkal.

Hátrányok

 • A Garmin Forerunner nem rendelkezik szoftverfrissítési lehetőséggel
 • Sok akkumulátort fogyaszt, főleg a wifi használata és zenehallgatás közben.

Értékelés

Aki sportol, annak a Garmin Forerunner 945 kiváló választás. Az óra színes képernyőtérképe a képernyőn végig vezetni fogja Önt az edzés során, így nem fog eltévedni.


Vásárlási útmutató

Sok okosóra van a piacon, így nehéz lehet eldönteni, melyik a legjobb az Ön számára, főleg, ha nem tudja, hol kezdje. Az általunk értékelt legjobb okosórák közül mindegyik nagyszerű, de nem mindenki számára megfelelő.
Ebben az útmutatóban mindent megtudhat, amit az okosóra vásárlásáról tudni kell. Folytassa az olvasást, hogy többet is megtudjon!

smart watches

Okosóra – elengedhetetlen kiegészítő?

Az okosórák elengedhetetlen eszközök, amelyek számos módon segíthetik Önt, beleértve az időmegtakarítást és az egészségi állapot jobb megfigyelését. A fitnesz órák túlnyomó többsége olyan funkciókat tartalmaz, mint a pulzusmérés és a GPS. Vannak olyanok, amelyek kiterjesztett telefontartozékként működnek, és vannak olyanok, amelyeket egészségközpontú eszközöknek terveztek, mint például a Fitbit Versa 2 és a Samsung Galaxy Watch Active 2. Íme azok a tényezők, amelyeket egy okosóra vásárlásakor figyelembe kell venni.

Telefon kompatibilitás

Az okosórákat leggyakrabban az okostelefonok mellé készítik, ezért elengedhetetlen az eszközök kompatibilitása. Például az Apple Watches csak iPhone készülékekkel működik. Az Apple iPhone és az Android telefonok a Google Wear OS platformjával, valamint a Samsung Tizen óráival is működni fognak, bár korlátozottabb funkcionalitással, mint az Android telefonok esetében.

OLED vs. LCD Kijelző

A színes LCD és AMOLED kijelzők megtalálhatók a legtöbb okosórán, így a fényképeket, alkalmazásokat és egyéb információkat sokkal mélyebb színekben láthatja. Bár az okosórák gyártói elismerik, hogy ezek rövidebb akkumulátor élettartammal rendelkeznek, mégis a kütyük hatékonyságának javítására törekednek. A drágább okosórák képernyői inkább OLED-ek, mint LCD-k, így támogathatják a kisebb formatervezést.
A legújabb kiemelt okostelefonok mindegyike OLED-et használ, amely az organikus fénykibocsátó diódát jelenti. Kiváló szín kontrasztúak, könnyebbek és rugalmasabbak, mint az LCD-k, és általában hatékonyabbak.

Az elmúlt évtizedben az LCD vagyis Folyékony kristály kijelző volt az ipari sztenderd a karórák kijelzőin. Ezek a kijelzők kiváló fényerővel, jó felbontással rendelkeznek, és egyre olcsóbbak. Az LCD-k ideális HD felbontást kínálnak, és jól működnek a közvetlen napfényben, de nem olyan hatékonyak, mint az OLED képernyők.

Képernyő

Érintőképernyős és érintésmentes okosórák is rendelkezésre állnak. Az érintőképernyők egy vezetőréteggel ellátott külső felületet használnak az érintések észlelésére, és érzékenyebbek az érintésre, nincs szükségük nyomásra.

Az apró érintős kijelzőn az elemek kiválasztása azonban nehéz lehet érintésmentes képernyő esetében, és bizonyos mozdulattal vezérelhető felületek nem intuitívak.

Fontos funkciók

Ezenkívül néhány fontos jellemzőt szem előtt kell tartani, amikor okosórát keres, amit az alábbiakban részletezünk.

smart watches cheap

A pánt

Fontos, hogy az intelligens óra pántját egyszerűen lehessen rögzíteni. A pánt csatja legyen egyszerűen kinyitható, nagy erőfeszítések nélkül, és kellemesen illeszkedjen a csuklójához.

Alkalmazások

Az okosóra vásárlása előtt nézze meg, hogy hány alkalmazást tartalmaz, és hányat fog belőlük használni. Az Apple Watch például rengeteg alkalmazást kínál, beleértve az Uber-t és még a Rosetta Stone-t is. Ezzel a karórával bármit megtehet, beleértve a világítás beállítását és az ételrendelést.

Pulzus monitor

A pulzusmérő sok okosórán hasznos funkció. Több okból is érdemes rendszeresen ellenőrizni a pulzusszámát, beleértve a sportteljesítmény javítását, a stressz kezelését és a szív egészségének ellenőrzését. Fontos, hogy olyan okosórát válasszon, amely képes nyomon követni a pulzusát és hasznos funkciókkal rendelkezik.

GPS

A háromszögelésnek nevezett technikán keresztül a fitneszóra GPS-t használ a pontos pozíció meghatározására. A legjobb Android okosórák és nyomkövetők közül sokban nincs GPS, míg mások lehetővé teszik az óra és a telefon összekapcsolását, valamint a tartózkodási helye figyelését. Ha azt szeretné, hogy a karján viselt készülék beépített GPS-t tartalmazzon, akkor olyan okosórákra kell költenie, mint a Garmin Coach és a Running Dynamics.

Pedometer

A lépésszámlálók úgy működnek, hogy a mozgásunkat adattá alakítják. Ezek a kütyük olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek mérhetően reagálnak a mozgásra, lehetővé téve, hogy az órája figyelemmel kísérje lépéseit, a megtett távolságot, és még abban is segíthet, hogy megtudja, hány kalóriát égett el.
Ha javítani szeretné a napi lépéseinek számát, akkor egy alapvető lépésszámláló biztosítja a szükséges információkat.

Hívás funkció

Az okosórák mostantól figyelemmel kísérhetik tevékenységét, és akár telefonálhat is a segítségükkel. Fektessen be egy hívó funkcióval rendelkező okosórába, ha Ön is szeretné élvezni ezt a kényelmet. Az Apple Watch Series 6 egy példája a hívási képességgel ellátott karóráknak.

women's smart watches

Mobil fizetések

Az első és leglényegesebb funkció, amit egy okosórában keresni kell, az az, hogy elfogadja-e a hitelkártyákat vagy sem. Például, ha olyan csúcsminőségű karórát keres, amely lehetővé teszi, hogy hitelkártya nélkül utazhasson, akkor érdemes megfontolni az olyan okosórákat, amelyek fizetési alternatívákkal rendelkeznek, például az Apple Watch Series 6.

Töltés

Bizonyos okosórák képesek a vezeték nélküli feltöltésre, például az Apple Watch és a Samsung Gear Sport, ami praktikus, mivel nem kell töltőhöz csatlakoztatnia a kütyüt; ehelyett egy lapos korongra fekteti.

Akkumulátor élettartam

Az óra technológiájának összetettségétől függően egy jó órának legalább egy napig ki kell bírnia gyakori használat mellett. Némelyikük hetekig is működhet, annak ellenére, hogy ezeknek az okosóráknak a technológiája eleve egyszerűbb.

A legjobb okosóra márkák

A mai legjobb okosórák már nem csak okostelefon kiegészítők, hanem független viselhető technológiák. A világ vezető technológiai vállalatai, mint például az Apple, a Google és a Samsung, igyekeznek kielégíteni a speciális iparágak igényeit, mint amilyen például az edzés monitorozás, amely kényelmes a felhasználók számára.

Apple

Kétségtelen, hogy az iPhone tulajdonosok számára az Apple által kínált legjobb okosóra a legújabb. Az egyetlen jelentős különbség ezen óra és az elődje között a mindig aktív kijelző jelenléte. Természetesen vannak más szoftveres és hardveres fejlesztések is, de a felhasználók ezt fogják leginkább észrevenni. Ezáltal az óra inkább hagyományos órának tűnik, mint újdonsült sport-nyomkövetőnek.

Huawei

A Huawei gyártja a legjobb okosórákat az Android felhasználók számára. A Huawei órák fantasztikusak, erős funkciókkal rendelkeznek, és az egyik legjobb okosórák a piacon. Egy Huwaei óra kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készül, kerámia burkolattal és zafírüveggel.

Xiaomi

Ez a Xiaomi karóra egy kör alakú óra, amelyet az edzések nyomkövetésére terveztek. A Xiaomi is követi a Huaweit abban, hogy extra információkat nyújtson a Firstbeat nevű szívverés-elemző cég segítségével, amelyet a Garmin most felvásárolt. Ez információt nyújt az edzés hatásáról, a VO2 Max-ről, valamint arról, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy felépüljön egy kihívást jelentő edzés után.

Samsung

With many choices, Samsung is one of the best smartphone manufacturers. The watch has a clearer look and additional features, including fall detection. The company has produced a number of variants over the years and created its own with the latest, re-launched Galaxy wearable collection.

Garmin

Garmin watches aren’t just designed to run. Now also monitor other sports activities with their help, such as cycling and swimming, and have a general cardio mode to keep track of various activities. All fitness classes in the company are waterproof. In addition, Garmin provides support for the Garmin Coach, which allows it to run a gadget-controlled run on its wrist for distances of up to 5,000 km and a half marathon.

smart watches

'Fel a tetejéhez' gomb