A legjobbtesztek.hu számtalan órát tölt kutatással, hogy segítsen Önnek vásárlás során megtalálni a legjobb termékeket. Az itt található összes termék a csapatunk által, függetlenül kerül kiválasztásra. Amennyiben Ön a feltöltött tartalmainkban található linkeken keresztül vásárol, azáltal mi némi jutalékot kereshetünk, így támogatva munkánkat.

A legjobb Bluetooth hangszórók 2024

Értékelés
Értékelés
Értékelés
Értékelés

A különféle típusú Bluetooth hangszórók

Mivel a legtöbb ember különböző helyeken és különböző módon kíván zenét hallgatni, a Bluetooth hangszórók sokféle típusban és kivitelben kaphatók.

Torony hangszórók, hangfalak

A torony kialakítású modellek a legkevésbé hordozhatók, de ők a leglátványosabb Bluetooth hangszórók. Tökéletes választás lehet beltéri partikhoz – a régi old school hangszórókra emlékeztetnek, és kiváló hangminőséggel rendelkeznek.

Trolli hangszórók

A torony hangfalak mobilabb változata – a trolli Bluetooth hangszórók a hordozható trollyhoz hasonló kialakításúak, kerekekkel és fogantyúval vannak ellátva, a könnyebb hordozhatóság érdekében.

Soundbar hangszórók

Egy másik tökéletes beltéri opció – a soundbar vagy hangprojektor Bluetooth hangszórók kiválóan alkalmasak otthoni használatra. Gyakran olyan szép a megjelenésük, hogy megfelelnek bármely belsőépítészeti megoldásnak, miközben tökéletes hangminőséget kínálnak. Könnyűek és könnyen hordozhatók, ha át szeretné tenni máshová, vagy magával vinné.

Zuhany hangszórók

Ha a fürdőszobai dalolását teljesen új szintre emelné (és biztosra akar menni, hogy szomszédai nem hívják frusztráltan a rendőrséget), a zuhany Bluetooth hangszórók kiváló választás. Általában egy karabiner kapcsot csatolnak hozzájuk, hogy a zuhanyfüggönyre lehessen őket akasztani, és vízállóak (nahát!). Épp ezen tulajdonságaik miatt nagyszerű társai lehetnek túrázáskor vagy kempingezéskor is.

Kapszula alakú hangszórók

A nagy népszerűségnek örvendő kapszula alakú Bluetooth hangszórók kicsik és nagy teljesítményűek egyben. Az egyedi kapszulaforma nem csupán vizuális dizájn-elem, hanem elősegíti a kiváló minőségű basszus és a fantasztikus hangzás megteremtését is.

Autós hangszórók

Az autós Bluetooth hangszórók különféle típusokban és kivitelben kaphatók, így mindig megtalálhatja az Önnek és autója belső terének megfelelőt. Kiváló hangminőséget kínálnak kicsi és zárt terekben, és általában mikrofoncsatlakozással gyártják őket.

Zseb- vagy mini hangszórók

Számos Bluetooth hangszórót úgy alakítottak ki, hogy megfeleljenek ennek a kategóriának. Legfontosabb tulajdonságuk önmaguk magyarázata – kicsik, kompaktok és hordozhatók. A legjobb modellek kis méretük ellenére is kiváló minőséget nyújtanak. Akkumulátor élettartamuk körülbelül 4–8 órás, mielőtt újra kellene tölteni őket. Előfordul, hogy Aux kábelen keresztül is tudnak csatlakozni. Mindig érdemes az akkumulátorról biztonsági másolatot készíteni ezeknél a hangszóróknál, de emellett kiváló és kompakt lehetőséget kínálnak.

Turtle shell hangszórók

Ez az egyedülálló formatervezés a közelmúltban egyre növekvő népszerűségnek örvend, és nem véletlenül. A turtle shell Bluetooth hangszórók lenyűgöző és gyönyörű kialakításúak, általában vízállóak, mivel kültéri használatra szolgálnak, és kiváló a hangterjedésük minden irányba. Vízállóságuk különösen figyelemre méltó, mivel ezeket a hangfalakat szó szerint vízbe lehet ejteni, és nemcsak túl fogják élni és fel fognak jönni a víz felszínére, hanem víz alatt is szólnak. Nyilvánvaló, hogy ehhez egy kiváló minőségű modell kiválasztása elengedhetetlen.

Mire kell figyelnem Bluetooth hangfal vásárlásakor?

Ennyire sokféle típus és dizájn esetén nehéz lehet eldönteni, hogy mit is akarunk pontosan. Íme néhány szempont, amelyet érdemes figyelembe venni:

Minőség mindenek felett

Bármely hangfalra is essen a választás, elengedhetetlen, hogy megfelelő minőségű legyen. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a legdrágább márkájú hangszórót kell választanunk – sok jó ár-érték arányú modell és márka is megtalálható a piacon. Ennek ellenére a jól ismert márkák kiváló minősége nemcsak a remek hangzást, de sokkal hosszabb élettartamot is garantál.

Találja meg a megfelelő modellt

A különféle, piacon elérhető Bluetooth hangszóró-modellek közül több típus speciális helyzetekre és zenehallgatási preferenciákra szolgál. Ezért döntő fontosságú, hogy tudja, hogyan szeretne zenét hallgatni, és olyan hangfalat válasszon, amely a lehető legjobban megfelel az Ön preferenciáinak.

Akkumulátor élettartam

Az összes vezeték nélküli hangszórót úgy tervezték, hogy újratölthető akkumulátorral működjön, néhányuk esetében vezetékes csatlakozás is lehetséges. Bármelyiket is választja, ellenőrizze, hogy az akkumulátor élettartama megfelel-e az elvárásainak és a preferenciáinak.

Extra funkciók, amelyek hasznosak lehetnek

A Bluetooth hangszórókhoz megszámlálhatatlan különféle funkció tartozik. Azonban, hogy egy kicsit megkönnyítsük a választását, íme a legfőbb funkciók, amelyeket mindenképp ajánlunk:

  • Vízállóság. Hacsak nem az a terve, hogy hangszórója mindig az asztalon csücsüljön, akkor valószínűleg szeretné magával vinni bluetooth hangfalát. Mivel az eső, vagy az italok kiömlése állandó kockázatot jelent, egy vízálló modell választása nagyszerű előny lehet.
  • Megnövelt tartósság. Mint minden hordozható elektronikai eszköznél, ez esetben is érdemes olyan hangszórót választani, amely túléli az ütődéseket és sérüléseket.
  • FM hangolás. Még ha nem is tervezi, hogy rádiót hallgasson a hangszóróján, szuper lehetőség lehet alkalmanként bekapcsolni.
  • Beépített kihangosító. Nagyszerű funkció party-arcok számára – a kihangosító szórakoztató lehetőséget kínál nagy összejövetelekkor.
  • Távirányító és/vagy alkalmazásvezérlés. Mindig jó, ha elektronikus eszközeinkhez tartozik távvezérlő, és ez alól a Bluetooth hangszórók sem kivételek.

Ahogy a többi elektronikus készülékre is igaz, általában a lehető legjobb minőség választása a legjobb út. A Bluetooth hangszórók modelltől és márkától függően hetektől évekig tarthatnak, így mindig jobb, ha a minőséget részesítjük előnyben az ár felett. Ezt leszámítva, a többi már csak arról szól, hogy kiválasszuk a személyes igényeinkhez megfelelő típust és funkciókat.

'Fel a tetejéhez' gomb