A legjobbtesztek.hu számtalan órát tölt kutatással, hogy segítsen Önnek vásárlás során megtalálni a legjobb termékeket. Az itt található összes termék a csapatunk által, függetlenül kerül kiválasztásra. Amennyiben Ön a feltöltött tartalmainkban található linkeken keresztül vásárol, azáltal mi némi jutalékot kereshetünk, így támogatva munkánkat.

A Legjobb hűtőszekrények 2024

Amikor otthonodba vásárolsz hűtőszekrényt, számos elemet figyelembe kell venned, például a méretet, dizájnt, árazást és a véglegességet. Kifürkésztük a legjobb hűtőszekrényeket a piacon, hogy megadjuk a kulcsbetekintést számodra a legjobb kiválasztásához. Ugyanakkor összegyűjtöttük a legjobb választásainkat egy átfogó útmutató érdekében. 

Értékelés
Értékelés
Értékelés

Bosch KGN392IDA

Bosch KGN392IDA

Előnyök

 • Rendelkezik VitaFresh rendszerrel, ami segít több napig frissen tartani az ételeket.
 • A NoFrost rendszer jégmentesen tartja a hűtőszekrényt.
 • Az energiatakarékos és hosszan tartó LED világító rendszer a teljes belsőrészt felvilágítja.
 • Egyszerűen hozzáférhető polcokkal rendelkezik biztonsági üvegekkel, amely egyszerűvé teszi az étel betételét és kivételét.

Hátrányok

 • Átlagosan 168 kWh a fogyasztása évente, ami talán egy kicsit magas lehet.

Értékelés

A hagyományos fagyasztókkal ellentétben, a NoFrost Készülékek páratartalma folytonosan összegyűlik a hűtőben. Összességében a legjobb hűtőszekrényként, biztosítja, hogy az étel a legjobb körülmények között lesz tárolva.


Whirlpool W9 931D IX

Whirlpool W9 931D IX

Előnyök

 • Dupla NoFrost rendszerrel rendelkezik, amely segít távoltartani a jeget.
 • Van egy friss doboz 00 jelölő rekesze, ahol a friss élelmiszereket tárolhatod.
 • Gyors hűtőrendszere van, amely zajmentes és hatékony.
 • A kényelmes kinyitásért, a Whirlpool W9 931D IX egy integrált króm markolattal rendelkezik.
 • A 6. érzék kezelőrendszer folyamatos hőszabályzást tart fent.

Hátrányok

 • Nincs színválaszték.

Értékelés

A Whirlpool kombinálja a kiváló dizájn sokoldalúságát, amely pénztárcabarát áron érkezik. Az olcsó hűtőszekrény funkciói úgy lettek tervezve, hogy majdnem minden konyhába illeszkedjen.

Ár ellenőrzése


Gorenje ONRK193R Retro Collection

Gorenje ONRK193R Retro Collection

Előnyök

 • A hűtőszekrénynek csodálatos dizájnja van, a színe nagyszerű és a tárolási kapacitása kiváló.
 • Van egy rekesze a gyümölcsöknek és a zöldségeknek és egy a száraz ételeknek.
 • A++++ energiafogyasztási rátája van és egyike a legjobb értékű hűtő-fagyasztóknak.
 • Van egy palacktartója is, ami segít sok helyet spórolni.

Hátrányok

 • Az ajtók nem megfordíthatóak és a polcok egy kicsit véknyak.
 • A hűtőszekrény eleje műanyagból készült, így nem lehet rá hűtőmágneseket rakni.
 • Kis fagyasztó hellyel rendelkezik, de ha okosan használod, elég lesz.

Értékelés

Azon kívül, hogy nagyszerű értéket nyújt a pénzéért, az energiatakarékosság, amely ezzel a hűtőszekrénnyel érkezik, sok pénzt spórol. Kiváló dizájnja is van és helyspóroló tárolási kapacitással rendelkezik.

Ár ellenőrzése


Zanussi ZRG11600WA

Zanussi ZRG11600WA

Előnyök

 • LED világító rendszerrel rendelkezik, amely bevilágítja a belsejét.
 • A hűtőszekrény nagyon csendes még a hűtőfolyamat közben is.
 • Egyszerű tisztítani.
 • Tökéletesen illeszkedik a konyhába a munkalap alá.

Hátrányok

 • A palackpolcok nagyon alacsonyak és keskenyek; ezáltal a palackok gyakran leesnek.
 • A saláta doboz a hűtőben túl kicsi.

Értékelés

Talán egy olyan hűtőszekrény, amely minimalistáknak lett tervezve, a Zanussi ideális kis konyhák számára. A klasszikus dizájnja lehetővé teszi, hogy tökéletesen a munkalap alá illeszkedjen és zajmentesen működik.

Ár ellenőrzése


Candy CHSVN 174X

Candy CHSVN 174X

Előnyök

 • A Candy CHSVN 174X hűtőszekrény halk, még hűtés esetén is.
 • NoFrost rendszerrel rendelkezik, amely csökkenti a hűtőszekrényben a jeget.
 • Két ajtaja van, ami bármelyik oldalról hozzáférhetővé teszi.
 • Bőséges helye van zöldségek, italok, gyümölcsök és a szárított ételek tárolására, mint például a hal és hús.

Hátrányok

 • Az eszköz elég drága.

Értékelés

A nagy mérete ellenére, a Candy kevesebb áramot fogyaszt és elhanyagolható zajt csap. Ideális nagy konyhákba, mivel elegendő tároló helyet biztosít különböző kategóriájú nedves és száraz ételeknek.

Ár ellenőrzése


Vásárlási Útmutató

Ha az eladó hűtőkről van szó, az opciók széleskörűek, mivel sok versengő márka van. Vannak olyanok, amelyek beépítettek, hogy illeszkedjenek a konyhaszekrényeiddel, négy és öt ajtós hűtőszekrények és olyanok is, amelyek fagyasztó nélküliek. Tudjuk, hogy a hűtőszekrény választásának folyamata nagyon hektikus és zavaró lehet, ezért egyszerűsítettük meg neked a munkát. Reméljük, hogy ez az útmutató segíteni fog a megfelelő hűtő választásában, hogy minden szükségleted kielégítse.

hűtőszekrény

Miért Kell Hűtőszekrényt Tartanod?

A hűtőszekrény vásárlásának elsődleges oka, hogy hidegen tartsuk az ételeket annak érdekében, hogy több napig frissek maradjanak. A tudományos kutatások szerint a baktérium inaktívvá válnak hideg hőmérsékletű helyeken. Ezáltal a hűtőszekrények mögötti ötlet az, hogy lelassítsák az ételekben található baktériumokat. Más szóval ezáltal azt értjük, hogy az ételeid hosszabb napokig frissek maradnak olyasvalakihez képest, aki nem rendelkezik hűtőszekrénnyel.

Hűtőszekrény Beszerelési Típusok

A különböző típusú hűtőszekrények különböző stílusokkal és beszerelési metódusokkal rendelkeznek. Néhány beépített, néhány szabadon álló. A két típusú beszerelési típus lent megtalálható;

Beépített Hűtőszekrények

Ha ilyen fajta hűtőszekrényt szeretnél beszerelni, egy speciális beszerelési folyamaton kell keresztül menned. Vedd figyelembe az ajtópanel vastagágát, amikor egymás mellé szeretnéd helyezni az egységeket, hogy megelőzd a sérüléseket, amikor kinyitod az ajtókat. 

A beszerelési folyamat közben bizonyosodj meg róla, hogy a beszerelési fülkének megfelelő szögei és pontos méretei vannak. Továbbá arról is, hogy az ajtó legalább 1150-ban tud kinyílni, és ha a hűtő rendelkezik fiókokkal, nézd meg, hogy nincs akadálya, és hogy könnyen ki tudod-e húzni őket.

Szabadon álló hűtőszekrények

A szabadon álló hűtőszekrények beszerelési folyamata elég egyszerű, mert csak az eszköz körül kell megtisztítanod a dolgokat és rendelkezned kell hozzá közel egy áram- és vízforrással. A legfontosabb faktor, hogy legyen elég helyed a konyhában a tökéletes illeszkedés érdekében. Ha a hűtő a helyén van bizonyosodj meg róla, hogy legalább 4 óráig állni hagyod, hogy lehetővé tedd a hűtőgázok elrendezkedését.

Hűtőszekrény Mélysége

Mielőtt bármi mást átgondolnál, fontos, hogy meghatározd, mennyi helyre van szükséged a szükségleteidhez való alkalmazkodáshoz. A hűtőszekrényeknek két fő mélysége van, ezeket lent mutatjuk.

bosch hűtőszekrény

Általános-Mélységű Hűtőszekrények

Az általános-mélységű hűtőszekrények a legkeresettebbek a piacon és általánosan több helyet biztosítanak az ellentétes-mélységű hűtőszekrényekkel szemben. A modellek változhatnak mélységben, általában 30- 34 hüvelyk mélyen. Az extra mélység több konyhai helyet foglal, ezáltal át kell gondolnod ezt a faktort is.

A további mélység azt is jelenti, hogy a hűtőszekrény a munkalapokhoz és a szekrényekhez képest lent vagy fent fog kiterjeszkedni. Az általános-mélységű hűtőszekrények népszerűsége miatt széleskörű szín- és dizájnválasztékot kaphatsz különböző gyártóktól.

Ellentétes-Mélységű Hűtőszekrények

Az ellentétes mélységű hűtőszekrények az a lényege, hogy annyira pontosan illeszkedjen a konyhai munkalapokkal, amennyire csak lehet. Kevesebb tároló helyet biztosítanak az általános-mélységű hűtőszekrényekkel ellentétben, mert 23-27 hüvelyk mélységűek. Vegye figyelembe, hogy néhány munkalap hűtőszekrény nem fog tökéletesen illeszkedni a munkalapokhoz, de ez nem baj, mert helyet hagynak az ajtó kinyitásához.

Ezek a hűtőszekrények sekélyebbek, könnyebbé téve az étel elérését még a hűtő hátuljából is. Kevesebb helyet foglalnak az általános-mélységű hűtőszekrényekhez képest.

Hűtőszekrény Stílusok

Számos elérhető stílusok vannak a piacon különböző hűtőmárkákhoz megfelelően. Ezek a dizájnok és stílusok különböző előnyöket kínálnak, ezáltal óvatosan kell őket kiválasztanod. Egy stílus választásakor bizonyosodj meg róla, hogy átgondolod a konyhai helyet, hogy elkerüld a torlódásokat.

Egyajtós/ Fagyasztómentes Hűtőszekrények

Az egyajtós hűtők gyakran 1-3 ember számára alkalmasak és nem pedig egy nagy családnak. Ez azért van, mert nagyon kompaktak és nincs fagyasztó hozzáférésük. Ezek a legenergiahatékonyabb hűtőszekrények, mert 40%-kal kevesebb áramot fogyasztanak a kétajtós hűtőszekrényekhez képest. Továbbá, kevés padló helyet foglalnak, így kis konyhákba is beférhetnek.

Tetőfagyasztós Hűtőszekrények

Ahogyan a neve is mutatja, ezeknek a hűtőszekrényeknek a tetején van a fagyasztójük és egy egyajtós hűtőjük lent, egyszerűbbé téve a fagyasztó hozzáférését. A tetőfagyasztós hűtőszekrények olyan konyhákba alkalmasak, amelyek elég nagy hellyel rendelkeznek. A legtöbb tetőfagyasztósok ugyan olyan módon működnek, gyártótól függetlenül. “Ezek a termékek egyedülálló vákuumpumpával rendelkeznek, amelyek hideg levegővel hűtik a fagyasztót, ami ezután leérkezik a hűtőszekrénybe ventilátorok sorozatain keresztül.” Mondja egy készülékkereskedő a Home Depot-tól.

mini hűtőszekrény

Alulfagyasztós Hűtőszekrények

Az alulfagyasztósok egyetlen hűtőajtóval lettek tervezve felül és egy fagyasztó ajtóval alul. Csakúgy, mint a tetőfagyasztósok, bőséges tárhelyet biztosítanak, 24-36 hüvelykes szélességükkel. Ezeknek a hűtőszekrényeknek a polcai egyszerűen hozzáférhetőek, mivel szemmagasságban helyezkednek el.

Az alulfagyasztósok máshogy működnek, gyártótól függően. A fagyasztó szekcióból mozgatják felfelé a levegőt a hűtőrekeszhez a ventilátor csatornák sorozata által.

Francia Ajtós Hűtőszekrények

A francia ajtós hűtőszekrények a legújabb trendek hűtőszekrény dizájn szempontjából és gyakran az elegáns stílusuk miatt ismertek. Ha egy otthoni konyhába szerelik fel, sok fényt és helyet biztosítanak a területre.

A francia ajtós hűtőszekrények két keskeny ajtóval rendelkeznek felül és alattuk egy fagyasztóval, néha van egy (vagy több) fiók közöttük. Különböző méretekben érkeznek, de általában 28 és 36 hüvelyk között mozog a szélességük. Ezek a modellek elérhetőn tartják a friss ételeket és nagyszerű kis helyekre is. A négyajtós konfigurációk általában tartalmaznak egy további hűtött fiókot, ahol az ötajtós verziók két további szekciót kínálnak.

Egymás melletti Hűtőszekrények

A hűtő általában a hűtőszekrény egyik oldalán található, a fagyasztó pedig a másikon. Ezek a típusú hűtőszekrények gyakran tartalmaznak víz- és jégadagolót az ajtón. A 33 és 36 hüvelykes szélességükkel és a keskeny ajtóik által (Ezáltal nem szükséges nagy hely a kinyitásukhoz), jó opciók kisebb konyhákba is. Sajnos a keskeny ajtók nehezebbé teszik a nagy termékek elérését a hűtő hátuljából, így az egymás melletti hűtők nincsenek a legenergiahatékonyabb és leghelyspórolóbb opciók között.

Pult alatti Hűtőszekrények

A pult alatti hűtőszekrények ideálisak az olyan embereknek, akiknek nincs szükségük fagyasztóra. A legtöbbjük csak ételek tárolására és italok hidegen tartására alkalmasak. Ezek a hűtőszekrények úgy lettek tervezve, hogy elférjenek a pult alatt. 

Nem kínálnak nagy teret, ezáltal nem ideálisak nagy családok számára, akik kettőnél többen vannak. Továbbá, gyakran megfordítható ajtajuk van és kiömlésbiztos polcaik, hogy mindent kézben tarthass.

Mini Hűtőszekrények

A mini hűtőszekrények nagyon kicsik és nem nagyon tudják kielégíteni egy család szükségleteit. Gyakran irodákban vagy kollégiumokban szokták felszerelni a kis méretük miatt, és mert kevesebb helyett foglalnak. A mini hűtők lehetnek beépítettek vagy szabadon állóak, a preferenciáidtól és szoba dizájnodtól függően.

Továbbá pult alatti hűtőszekrényként használják gyakran, mert tökéletesen illeszkednek a pult és a padló között helyre.

kombinált hűtőszekrény

Mit Kellene Még Átgondolnia?

Most, hogy tudod a fő stílusokat, mélység típusokat és a felszerelési metódusokat, ideje áttérni a kisebb, de kulcsfontosságú aspektusokra. Ezeket a szempontokat is át kell gondolnod, ha hűtőszekrényt választasz.

Funkciók

Azokat a funkciókat kell megnézni, amelyeket minden nap használni fogsz, hogy a készülékkel jobbá tedd az élményed. Vannak kevésbé fontos funkciók, amelyek nélkül megvagy és vannak kulcsfontosságúak.

Légszűrő rendszer

A beépített szénszűrő segíti frissen és hidegen tartani levegőt a hűtőben, megelőzve az étel megromlását.

Kapcsolt/Okos Hűtőszekrények

Az ilyen típusú hűtőszekrények sok előnyt kínálnak, beleértve a bevásárló listákat, a haladó hőmérséklet irányítást és számos otthoni automatizációs rendszer integrációját.

Ajtó az Ajtóban

Egy tábla a hűtőszekrény ajtaján, ami az ajtóba épített tárolóba nyílik. Ez a funkció energiát spórol, mert nem igényel hozzáférést a teljes ajtóhoz

 Kettős Hűtőrendszer

Ez a rendszer lehetővé teszi a fagyasztóknak, hogy hideg levegőt keringessen a hűtőtől elválasztva, hogy minden szekciót a legjobb hőmérsékleten és páratartalmi szinten tartson.

Kettős Jég Készítő

Ezek külön tárolóba képeznek jeget az ajtónak és a partinak.

Jég- és Vízadagolók

A szűrt víz és jég gyakori funkciója a Francia ajtós és az egymás melletti hűtőknek, bár különböző konfigurációi vannak a funkciónak, amely lehetővé teszi, hogy olyat válasszanak, amely a legjobban illeszkednek az ügyfelek igényeihez.

Ajtón Belüli Jégtároló

Ezek a rendszerek több fagyasztó helyet szabadítanak fel azáltal, hogy a jégtárolót a fagyasztó belsejéből az ajtóba helyezik.

Programozható Vezérlőpult

Segít beállítani a hőmérsékletet, bezárja a jég- és vízadagolót, leellenőrzi a szűrő állapotát kizárólag egy pár gombbal.

Ujjlenyomatálló Hűtőszekrények

Ez egy speciális kiegészítő, amely könnyebbé teszi ezen modellek tisztítását.

Méret

Ironikus lenne, ha nagyobb hűtőszekrényt vásárolnál, mint amelyet a konyhaméreted kezelni tudna. Meg kell erősítened, hogy a kívánt modell be fog férni a konyhádba és elég hely fog maradni, hogy szabadon tudj mozogni.

Hely

Míg útmutatókat biztosítottunk, hogy mennyi helyre van szüksége az egyes mélységtípusoknak, a modellek változóak és ezáltal az is, hogy mennyi helyet foglalnak. A fogyasztónak le kell ellenőriznie, hogy mennyi hely szükséges az ételei számára, mielőtt egy hűtőszekrényt vásárolna.

Szervezési Opciók

Olyan típusú polcokat és tárolórekeszeket kellene keresned, amelyeket a legtöbbet használnál és olyat, amely a legtöbb helyet spórolja. Egy olyan hűtő, amelynek állítható tároló opciói vannak, lehetővé teszi, hogy testreszabd az elrendezést a szükségleteidhez méltóan. Néhány legnépszerűbb szervezési opció tartalmaz állítható üvegpolcokat, gallon méretű ajtótárolókat, páratartalom szabályzó és éléskamra fiókokat.

Állítható Üvegpolcok

Ezek a polcok azok, amelyek be- vagy kicsúsznak a hűtőszekrény üregéből. Függőlegesen fordulnak el a polc külső élein lévő zsanéroktól, hogy testreszabott helyet készítsenek.

Gallon méretű ajtó tárolók

A gallon méretű tárolók hatékonyan tárolják a nagy szóda üvegeket és a tejesdobozokat, egyszerűbbé téve a kivételüket, míg a lehető legkisebb helyet igénylik.

Páratartalom szabályzó fiókok

Ezek a fiókok tartják frissen a bogyókat, a zöldségeket és a gyümölcsöket a testreszabott páratartalom beállítások segítségével. Az új hűtőszekrény modellek fel vannak szerelve ezekkel a fiókokkal.

Éléskamra fiókok

Az éléskamra fiókok különálló hőmérséklet zónákat készítenek a rágcsálnivalóknak és a parti ételeknek. Segíteni fog a megfelelő ételt használni a megfelelő időben. Az étkezésekhez is szervezheted az ételeket, például az ebéd és leves ételek az egyik oldalon, a reggeli és a rágcsálnivalók a másik oldalon. 

Befejezések

A különböző befejezések a különböző márkáktól ábrázolva egyedi stílusokat hoznak a konyhába. A befejezések merész állításokat is készíthetnek vagy nagyon jól illeszkedhetnek a konyhád színével. A legtöbb hűtőszekrény elérhető fehérben, feketében vagy rozsdamentes acélban. Válassz egy olyat, ami a legjobban kiemelkedik, hogy a konyhád nagyszerűvé varázsold.

candy hűtőszekrény

A Legjobb Hűtőszekrény Márkák

Számos hűtőszekrény márkát analizáltunk a piacon és kiderítettük, hogy a Bosch, a Whirlpool, a Gorenje, a Zanussi és a Candy a legjobb márka ebből a termékkategóriából. A márkák világszerte népszerűek, pozitív ügyfél visszajelzésekkel és jó minőségű hűtőszekrényekkel rendelkeznek.

Bosch

A Bosch egyike a legjobb társaságoknak, amely magas minőségű elektromos készülékeket gyárt tűzhelyektől kezdve, a mosógépeken át a hűtőszekrényekig. Majdnem egy és fél századon át, a Bosch otthoni készülékek egyszerűbbé tették az életet azáltal, hogy folyamatosan elérte a magas fogyasztói igényeket. A hűtőszekrényeik naprakészek, mert rendelkeznek a legújabb funkciókkal.

Whirlpool

Ez egy amerikai többnemzetiségű otthoni készülékgyártó, speciálisan olyan készülékeket gyárt, amelyeket a konyhában és a mosodai tisztításhoz használható. A Whirlpool arra köteleződött, hogy a legjobb hűtőszekrényeket fogja biztosítani a fogyasztói számára, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy a szükségleteiket erőfeszítés nélkül elérik. Bízz a márkában, hogy mindig pontosan azt adja, amire szükséged van.

Gorenje

A Gorenje 1950-ben alakult Ivan Atelsek által és Szlovéniában található. Egyike Európa vezető otthoni készülék gyártóinak több, mint 60 évnyi magas minőségű termékekkel a háta mögött. Ha környezetbarát, luxus és megfizethető otthoni készülékeket szeretnél, bízz a Gorenje-ben.

Zanussi

A Zanussi otthoni készülék társaság 1961-ben alakult Antonio Zanussi által. Az alapító egy kis műhelyben kezdte a társaságot, de a márka idővel nőtt és nagyobb népszerűségnek örvendett. A Zanussi most a vezető olasz készülékgyártó, amelyben megbízhatsz, hogy a legjobb hűtőszekrényeket kínálja számodra.

Candy

A Candy egy olasz-alapú otthoni készülék társaság, amely a legjobb termékek néhányát gyártja. Ha szükséged van egy mosógépre, egy hűtőszekrényre vagy bármilyen más háztartási készülékre, bízz a Candy-ben. A társaság 1945-ben mutatta be az első készülékét és azóta népszerűséget szerzett a magas minőségű termékeiért.

alulfagyasztós hűtőszekrény

'Fel a tetejéhez' gomb